EINDHOVEN - Na drie speeldagen in de Keuken Kampioen Divise heeft Telstar al net zoveel uitoverwinningen als in het hele vorige seizoen. Na de winst bij Vitesse wist de ploeg van trainer Anthony Correia ook het uitduel bij Jong PSV te winnen (0-2). Zakaria Eddahchouri was verantwoordelijk voor beide doelpunten.

De gasten hadden het in het begin van het duel even lastig toen keeper Koeman de fout inging, maar werd gered door de lat. Koeman hestelde zich daarna en dat deed ook Telstar. De Witte Leeuwen kregen al goede kansen via El Kachati en Eddahchouri en bij de derde poging was het raak. Een afgemeten voorzet van Cain Seedorf werd door Eddahchouri tegen de touwen gekopt. Bijna maakte hij nog voor rust zijn tweede, maar trof ook hij de lat.

Een tegenvaller voor Telstar was kort na rust het uitvallen van Seedorf met een hoofdblessure, maar Telstar bleef de baas op De Herdgang en de trefzekere Eddahchouri bevestigde dat nog maar eens met een fraaie treffer. Invaller Van Ekeris zorgde nog bijna voor een derde treffer, maar opnieuw stond de lat in de weg.

Door de overwinning staat Telstar na drie wedstrijden op een gedeelde tweede plaats en in punten gelijk met Jong AZ dat vrijdagavond op bezoek komt in Velsen-Zuid.